Evenimentul Zilei > Social > Bomba în scandalul T.A.T.A. Drăghici a răspuns acuzațiilor de viol. A dat vina pe soție
Bomba în scandalul T.A.T.A. Drăghici a răspuns acuzațiilor de viol. A dat vina pe soție

Bomba în scandalul T.A.T.A. Drăghici a răspuns acuzațiilor de viol. A dat vina pe soție

Detaliile din acest dosar sunt infernale şi zugrăvesc un tablou terifiant al comportamentului pe care bărbatul l-ar fi avut faţă de copila pe care trebuia să o îngrijească în perioada când mama acesteia era plecată în Germania.

Bogdan Drăghici ar fi abuzat copila atât sexual, dar şi psihic, insuflându-i acesteia o stare de teamă şi de vină. În acest fel, bărbatul îşi satisfăcea obsesiile cu trupul copilei, mai notează procurorii.

In faţa judecătorului, Bogdan Drăghici nu a încercat să răspundă în mod direct acuzaţiilor şi a fost, mai degrabă, preocupat să îşi denigreze fosta soție, pe care a învinovăţit-o pentru reţinerea sa.

Instanţa notează în dosar că „în depoziţia dată în faţa organelor de urmărire penală, inculpatul Drăghici Gheorghe-Bogdan a negat săvârşirea faptelor şi a arătat că acuzaţiile reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soţie, Drăghici Helen-Daniela, le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua la domiciliu pe fiica lor minoră”.

„Declaraţiile sale nu au vizat în mod deosebit acuzaţiile, ci prin ele a urmărit discreditarea mamei persoanei vătămate, care ar avea un comportament ce nu inspiră încredere”, se mai arată în dosar.

Astfel, judecătorul care l-a trimis pentru 30 de zile după gratii pe Bogdan Drăghici arată că nu a ţinut cont de apărarea acestuia, probele de la dosar fiind suficient de puternice încât să răstoarne susţinerile sale.

„Judecătorul reţine că acuzaţiile au apărut într-o perioadă marcată de conflictele inerente divorţului dintre soţi, de neînţelegerile privind custodia minorei (… ).

Totuşi, suprapunerea celor două momente este una exclusiv temporală şi aceasta doar parţial, procesul de divorţ şi neînţelegerile privind custodia minorei datând din anul 2016, iar acuzaţiile apărând în anul 2019.

Este adevărat că neînţelegerile dintre soţi nu erau încă rezolvate la momentul în care au apărut acuzaţiile, însă între cele două nu există o legătură cauză-efect sau mijloc-scop”, a scris magistratul în dosar.

Una dintre fiicele vitrege a lui Bogdan Drăghici a povestit, în detaliu, anchetatorilor cum a fost violată. Ea ar fi indicat cu exactitate cinci acte sexuale care s-ar fi petrecut când avea între 10 și 15 ani.

Potrivit mărturisirilor fiicei vitrege, primul abuz sexual ar fi avut loc în casa unui renumit investitor imobiliar din Cluj-Napoca, pe care Bogdan Drăghici l-ar fi consiliat, conform cancan .

FOTO

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.