Evenimentul Zilei > EVZ Special > Bombă în scandalul Chițoiu! Ce se întâmplă azi cu fostul ministru
Bombă în scandalul Chițoiu! Ce se întâmplă azi cu fostul ministru

Bombă în scandalul Chițoiu! Ce se întâmplă azi cu fostul ministru

Fostul ministru Daniel Chițoiu va fi externat joi, după ce va fi încheiată birocrația procedurii. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

După ce a fost implicat într-un accident rutier, Daniel Chițoiu a fost internat la Secția de Reanimare a spitalului Floreasca din Capitală. Accidentul a avut loc joi, 26 decembrie, pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. Chițoiu, care se afla la volanul unui Audi, s-a lovit frontal de un Logan, în urma impactului decedând cele două persoane care se aflau în aceasta din urmă.

Amintim că jurnalistul Ovidiu Vanghele a publicat în aceeași zi, pe Facebook fotografii făcute imediat după accident. În aceste imagini Daniel Chițoiu apare în picioare. Potrivit G4media.ro, șoferul care se afla în mașina din spatele autoturismului condus de Chițoiu, susține că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus.

Fostul ministru  a fost adus, în aceeași seară la Spitalul de Urgenţă Floreasca, el prezentând un traumatism toracic, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale.

sursa foto: Facebook/ Ovidiu Vanghele