Evenimentul Zilei > Politica > Bogdan Diaconu oferă NOI informații despre Sebastian Ghiță. Ce spune fostul deputat
Bogdan Diaconu oferă NOI informații despre Sebastian Ghiță. Ce spune fostul deputat

Bogdan Diaconu oferă NOI informații despre Sebastian Ghiță. Ce spune fostul deputat

Liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a discutat marţi după-amiază, aproximativ o jumătate de oră, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, în biroul acestuia, la ieşire el susţinând că doar a trecut să îl salute pe Liviu Dragnea şi nu au vorbit despre un proiect politic, dar și despre dispariția colegului său de partid, Sebastian Ghiță.

Întrebat la ieşire de jurnalişti dacă are vreun proiect politic în care să includă PSD sau pe fostul premier Victor Ponta, Diaconu nu a dorit să comenteze, afirmând doar că "a fost în vizită". 

"Doar l-am salutat. Am stat de vorbă (n.r. – cu Liviu Dragnea), dar numai când voi avea ceva de comunicat voi spune", a arătat acesta, conform Agerpres. 

Despre Sebastian Ghiţă, liderul PRU şi-a exprimat speranţa că "este bine". Întrebat dacă a mai discutat cu el în ultima perioadă, Diaconu a spus: "Sper că e bine. Cum puteam să discut?". 

Fostul deputat Sebastian Ghiță, aflat sub control judiciar și cu interdicție de a părăsi țara, a fost văzut ultima oară în public în seara zilei de luni, 19 decembrie 2016, la o reuniune de bilanț a SRI cu parlamentarii care au făcut parte din Comisia de Control din Parlament. La o săptămână după această dispariție, la postul de televiziune deținut de Sebastian Ghiță, România TV, au început să fie difuzate o serie de înregistrări nedatate, înregistrari în care acesta aducea acuzații grave la adresa procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kövesi, respectiv a generalului SRI Florian Coldea.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: