BMW prezintă noul X1

BMW prezintă noul X1

BMW va expune, la Salonul auto de la New York, noul X1 cu facelift. Cel mai compact, dar şi cel mai accesibil SUV al producătorului bavarez a primit o serie de retuşuri discrete, la doi ani şi jumătate după lansare.

Există facelift-uri şi facelift-uri.

În unele cazuri, diferenţele "înainte-după" (inclusiv pe partea tehnică) sunt suficient de importante pentru ca producătorul să pretindă că versiunea de după facelift este chiar noua generaţie a modelului respectiv! Vezi cazurile Volkswagen Golf şi Passat.

Alteori, rezultatul intervenţiei este atât de subtil încât nici cu pozele celor două versiuni (pre şi post facelift) alăturate nu este tocmai simplu să identifici diferenţele.

Ne puteți urmări și pe Google News

BMW va expune, vineri, la Salonul auto de la New York, un X1 cu facelift. Este vorba de o operaţiune dintre cele mai discrete, după cum lesne se poate sesiza.

Cel mai compact, dar şi cel mai accesibil SUV al producătorului bavarez a trecut printr-un retuş, la doi ani şi jumătate după lansare.

Chiar dacă nu este evident decât poate pentru un fan adevărat al modelului, noul BMW X1 vine cu un spoiler frontal restilizat şi blocuri optice cu un desing interior schimbat. Tradiţionala grilă BMW a fost uşor mărită, în timp ce carcasele oglinzilor laterale au fost micşorate. 

Layout-ul bordului pare neschimbat. Probabil că noutăţile vor veni sub forma unor sisteme şi echipamente inserate în ofertă.

Detalii suplimentare despre noul BMW X1, concurentul modelelor Audi Q3 şi Mercedes-Benz GLK, după prezentarea care va avea loc, vineri, la Salonul auto de la New York.