O improvizație făcută de un locatar a provocat un incendiu care putea duce la o adevărată tragedie. Mai exact, vorbim despre un coș de fum, a cărui evacuare a fost scoasă prin aerisirea blocului, scrie Aradon.ro.

Coșul de fum a luat foc, din cauză că nu era curățat sau din cauza unei defecțiuni.

Pompierii au fost solicitați să intervină, dar și-au dat seama că nu puteau să intervină cu autospeciala în apropierea blocului din cauza mașinilor parcate  

„O intervenție relativ simplă s-a complicat în momentul când echipajul și-a dat seama că din cauza mașinilor parcate nu poate ajunge în apropierea obiectivului, astfel că pompierii sebișeni au realizat un dispozitiv din 11 furtunuri tip C, aproximativ 230 metri. Incendiul a fost stins în 30 de minute apoi au fost verificate toate apartamentele de pe scara blocului pentru a nu mai exista și alte pericole. Cauza probabilă a incendiului este „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului improvizat, necurățat sau cu defecțiuni”. În cazul de față, proprietarii apartamentelor, care se încălzesc cu sobe, au coșul de evacuare a fumului în aerisire. Felicitări și mulțumiri colegului plt.adj Marinică Dobrei care a venit din timpul liber pentru a-și ajuta colegii”, au precizat pompierii.