Evenimentul ZileiSocialBiroul lui Robu, sponsorizat de firma care a reabilitat poarta de intrare în Timișoara ce a căzut peste un om

Biroul lui Robu, sponsorizat de firma care a reabilitat poarta de intrare în Timișoara ce a căzut peste un om

Biroul lui Robu, sponsorizat de firma care a reabilitat poarta de intrare în Timișoara ce a căzut peste un om
Biroul primarului timișoarei a fost redecorat de aceeași firmă care a a realizat lucrările la poarta de intrare în oraș care a căzut la furtuna de anul trecut, omorând un om. Evident, a fost vorba de o sponsorizare, arată Cotidianul.ro.

Schimbarea la față a biroului, în 2015, s-a datorat sponsorizării venite de la firma Stareto. Aceleași surse, spun că Robu a păstrat o singură  piesă veche de mobilier: biroul, din lemn masiv de culoare neagră.

Liubomir Ostoin, patrrobul companiei Stareto SRL, este suspect în dosarul penal în care se investighează moartea studentului, în timpul furtunii din septembrie 2017, alături de alți angajați ai Primăriei Timișoara. Inclusiv comopania sa a fost pusă sub acuzare, pentru că a executat lucrări fără proiect tehnic. Contractul de reabilitare a porților de intrare de pe Calea Lugojului și Calea Aradului a fost atribuit prin încredințare directă.

 


Accesează: