Bill Gates, avertisment apocaliptic! S-a declanșat reacția în lanț

Bill Gates, avertisment apocaliptic! S-a declanșat reacția în lanț

Bill Gates, avertisment apocaliptic! „Este complet nerealist”. Miliardarul consideră că speranțele de a elimina emisiile de carbon cu efect de seră până în 2030 sunt „complet nerealiste”.

Bill Gates, avertisment apocaliptic! „Este complet nerealist”.

Gates a avertizat că înrăutățirea problemelor legate de schimbările climatice va avea impact asupra altor factori geopolitici.

Al patrulea cel mai bogat om din lume a spus că migrația pe care am văzut-o din Siria a fost oarecum dependentă de climă.

Bill Gates, avertisment apocaliptic! „Este complet nerealist”

„Vom avea de 10 ori mai multă migrație, deoarece zonele ecuatoriale vor deveni nelocuibile. Nu veți putea lucra afară în timpul verii. Totul este o chestiune de gradele din atmosferă. Dacă mai așteptăm 30 de ani, va fi greu să se mai facă ceva pentru că temperatura continuă să crească”, a declarat Bill Gates la BBC. Bill Gates susţine că pandemia de coronavirus este „foarte simplă” în comparație cu combaterea încălzirii globale.

În opinia sa, rezolvarea schimbărilor climatice ar fi „cel mai uimitor lucru pe care l-ar face vreodată omenirea”.

Întrebat cu privire la lansarea vaccinurilor împotriva coronavirusului, Gates a răspuns: „Acest lucru ne dă luminiţa de la capătul tunelului”, dar „trebuie să facem corect logistica”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bill Gates a publicat luna aceasta un ghid intitulat „Cum să eviți un dezastru climatic”

Potrivit rapoartelor, lumea produce de obicei 51 de miliarde de tone de gaze cu efect de seră în atmosferă în fiecare an.

În noiembrie anul trecut, premierul Boris Johnson a dezvăluit un plan abiţios care conţine 10 puncte pentru a combate schimbările climatice.

Planul a inclus grăbirea cu privire la sfârșitul mașinilor pe benzină și diesel. Un proiect pe care şi Uniunea Europeană îl are în curs de desfăşurare la nivelul ţărilor membre.

De asemenea, Boris Johnson s-a angajat să injecteze încă 40 de milioane de lire sterline în spațiile verzi din Anglia pentru a restabili un aer curat  ăn oraşele mari și pentru a combate schimbările climatice, potrivit celor relatate de Express.