Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, vizibil afectată! Cum a apărut blondina după noua intervenție suferită la picioare
Bianca Drăgușanu, vizibil afectată! Cum a apărut blondina după noua intervenție suferită la picioare

Bianca Drăgușanu, vizibil afectată! Cum a apărut blondina după noua intervenție suferită la picioare

Bianca Drăgușanu a suferit recent o nouă intervenție chirurgicală la picioare, dar nu dă semne că ar fi reușit să scape de probleme.

Bianca Drăgușanu a ajuns la cea de a 9-a intervenție chirugicală la picioare, dar cu toate astea, se pare că efectele sunt încă vizibile și că vedeta nu și-a revenit încă.

Zilele trecute, Bianca a fost surprinsă de paparazzi în apropierea atelierului său de croitorie. Efectele operației pe care blondina a suferit-o recent au fost extrem de vizibile, întrucât are probleme serioase de deplasare.

Pe lângă faptul că șchiopătează, vedeta a făcut și un gest care a dat-o de gol: și-a pus mâinile în șold, lucru care arată că obosește destul de repede și are dureri greu de suportat.

De-a lungul anilor, Bianca a apelat la serviciile mai multor clinici din România, dar și din străinătate, pentru a-și trata problemele pe care le are cu picioarele. Până în prezent are 9 intervenții chirurgicale la picioare, informează Cancan.