Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, la capătul puterilor. Fostul soț a mai făcut o „gafă” care a marcat-o
Bianca Drăgușanu, la capătul puterilor. Fostul soț a mai făcut o „gafă” care a marcat-o

Bianca Drăgușanu, la capătul puterilor. Fostul soț a mai făcut o „gafă” care a marcat-o

Deja este clar că Bianca Drăgușanu nu îl poate uita pe Alex Bodi, fostul său soț milionar care se pare că a reușit să-i intre sub piele bine de tot.

Din gesturile făcute de Bianca putem aprecia faptul că, deși au divorțat acum ceva vreme, starleta nu poate trece atât de ușor peste fostul ei soț, pe care îl „ajută” chiar și în ziua de azi.

Reacția ei la ultima gafă făcută de Alex Bodi dezvăluie cu adevărat relația dintre cei doi.

Milionarul a prins pe picior greșit de către polițiști. Acesta nu ar fi respectat perioada de izolare la domiciliu și a ieșit să se plimbe cu bolidul său de lux.

Acum câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de Poliție, lucru ce a condus ulterior la descoperirea adevăratei probleme. Polițiștii l-au surprins pe milionar în timp ce conducea cu o viteză de 104 km/h. Aceștia au aplicat legea în conformitate și l-au sancționat contravențional pe milionar, căruia i-ar fi reținut și permisul de conducere.

Mai mult decât atât, Bodi ar fi încălcat și perioada de izolare la domiciliu. Acesta ar fi trebuit să nu părăsească domiciliul în perioada 13 iunie – 26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Începând cu data de 23 iunie, acesta a fost plasat în carantină instituţionalizată într-un hotel de pe Strada Poligrafiei din Capitală

Deși, spre deosebire de mulți alții care au încălcat izolarea la domiciliu, Alex Bodi se află la un hotel de lux din Capitală, se pare că îi lipsesc mai multe lucruri de care beneficia acasă, printre care și mâncarea făcută de Bianca Drăgușanu.

Blondina a fost surprinsă de paparazzi în timp ce îi ducea acestuia mai multe pachete consistente, pline de alimente, pe care le-a cărat împreună cu asistentul ei până în incinta hotelului în care se află Alex Bodi.Jurnaliștii de la Cancan au imortalizat momentul în care Bianca, alături de asistentul său, pășesc în incinta hotelului cu brațele pline de plase cu diverse cumpărături.