Evenimentul Zilei > Actualitate > Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul…”
Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul…”

Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul…”

Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit fanilor că de câteva zile o „încearcă” o răceală și că deja o ustură gâtul.

Vedeta este cu adevărat îngrijorată, dar nu pentru ce ar putea crede multă lumea. Bianca consideră că din acest moment (în care a anunțat că este răcită) o vor căuta foarte multe persoane pentru a-i propune un „parteneriat”.

Mai exact, vedeta se teme că oameni cu influență s-ar putea să o caute pentru a o „momi” cu bani pentru a declara că are și ea Coronavirus. Aceasta a mai declarat că deja trendul este format în România și că tot mai mult vedete aleg să mintă în legătură cu virusul chinezesc pentru a primi diverse sume de bani.

Blondina spune, de asemenea, că niciodată nu s-ar lăsa plătită pentru acest lucru. Mai mult decât atât, Bianca a blamat dur alte vedete spunând că au acceptat să fie „virusate” doar pentru bani.

„Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi prins și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

„Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a mai adăugat aceasta pe InstaStory, conform Cancan.


Câte cazuri sunt în România?

Până miercuri, 23 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 116.415 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.767 de noi cazuri.

Acesta este cel mai mare număr de infectări într-un interval de 24 de ore în Româia, de la începutul pandemiei.

Până miercuri, 4.550 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 22.09.2020 (10:00) – 23.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 47 de decese (35 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vâlcea și Municipiul București.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: