Totul s-a întâmplat la ceas de seară în complexul unde locuieşte Bodi, , potrivit spynews.ro

 Scena parcă ruptă din filmul „Răpirea fecioarelor” a lăsat cu gura căscată multă lume care a fost martoră la ceea ce s-a întâmplat. Bodi despre care Bianca ştia că este plecat din Bucureşti, a venit pe neaşteptate şi a surprins-o pe Bianca în acea locaţie. La propriu, Bodi a luat-o pe sus pe blondină care nu s-a lăsat decol înduplecată de gestul fostului iubit.

Vorbele răstite şi gesturile Biancăi au sensibilizat pe cei prezenţi care au apelat la numărul de urgenţă 112 pentru a-i veni în ajutor acesteia. Echipajul de poliţie care a venit la faţa locului au găsit, de fapt doi îndrăgostiţi certându-se. Bianca a refuzat să facă plângere, aşa că, poliţiştii au plecat după ce apele s-au potolit între cei doi.

Bianca şi Bodi s-au despărţit imediat după Paşti, iar cei doi şi-au spus adio pentru totdeauna. În timp ce bianca se lăuda pe pagina de socializare cu buchetele de flori primite de la admiratori, Bodi s-a lăsat oarecum sedus de o altă blondă cunoscută în showbiy, Raluca Podea. Se pare că Bodi nu poate s-o uite pe Bianca iar gestul său disperat de a o recuceri spune totul despre asta.