Cei doi alcătuiesc un cuplu de mai mult timp, însă nu întotdeauna au traversat momente plăcute. Cum, însă, orice discuție în contradictoriu cimentează o relație, așa s-a întâmplat și în cazul lor. Iar acum, Bianca se pregătește să le dea fanilor vestea cea mare.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Bianca Drăgușanu promite că va oferi detalii despre povestea ei de dragoste cu Alex Bodi, dar va face și dezvăluiri despre „un mare secret”, atât de mare încât are câteva luni! Imediat a început datul cu presupusul, iar câțiva fani, scrie cancan.ro, cred că frumoasa blondă ar putea fi …însărcinată!

„Dragii mei, în curând o să aflați și voi toate detaliile poveștii mele de dragoste. Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele «telenovelei» care vă ține și pe voi în suspans de mai bine de un an. Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii și tot ce presupune o relație. Sunt foarte fericită și foarte mândră de soțul meu, care mă adoră și ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, mesaj postat în dreptul unei fotografii cu Alex Bodi.