Evenimentul ZileiActualitateBianca Drăgușanu și Victor Slav și-au „REGLAT CONTURILE”. Cât plătește SLAV pentru „GREȘEALA” sa

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au „REGLAT CONTURILE”. Cât plătește SLAV pentru „GREȘEALA” sa

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au „REGLAT CONTURILE”. Cât plătește SLAV pentru „GREȘEALA” sa
Conform ultimelor informații, Bianca şi Victor Slav s-ar fi pus de acord în privinţa cheltuielilor legate de fetiţa lor, Sofia Natalia.

„Iniţial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuţa stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanţa financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susţine în mare parte cheltuielile micuţei. Victor cotizează lunar cu puţin peste 500 de euro, iar Bianca depăşeşte în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit şi 5.000 de euro pentru că nu se poate abţine să nu-i cumpere fiicei jucării şi hăinuţe”, a declarat o sursă citată de Cancan.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit în urmă cu 5 luni. În timp ce Bianca este la a doua relaţie de la despărţire, Victor nu s-a cuplat cu nimeni după despărţirea de blondă. Bianca a fost mai întâi cu fostul luptător Tristan Tate, iar acum se iubeşte cu un alt milionar, Alex Bodi.

Fetiţa Biancăi şi a lui Victor, Sofia Natalia, are 2 ani. Bianca şi Victor au fost şi căsătoriţi, dar au divorţat la scurt timp de la nuntă. Ulterior cei doi s-au împăcat, dar nu s-au mai recăsătorit. Victor şi Bianca s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti, iar cununia religioasă a avut loc pe 29 septembrie 2013. Naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo.

 

 


Accesează: