Evenimentul Zilei > International > Berlusconi a câştigat procesul împotriva fostei soţii. Suma pe care Veronica Lario trebuie să o restituie este imensă
Berlusconi a câştigat procesul împotriva fostei soţii. Suma pe care Veronica Lario trebuie să o restituie este imensă

Berlusconi a câştigat procesul împotriva fostei soţii. Suma pe care Veronica Lario trebuie să o restituie este imensă

Silvio Berlusconi a câştigat şi ultimul proces la Curtea de Casaţie împotriva fostei soţii, Veronica Lario.

Judecătorii de la Curtea Supremă au confirmat sentinţa din Apel de la Milano în cauza privind indemnizaţia colosală cerută de fosta doamnă Berlusconi în timpul procesului de divorţ.

Veronica Lario va trebui să îi restituie fostului premier italian 46 de milioane de euro, plus dobânzi în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, în total 61 milioane de euro.

Curtea de Casaţie a acceptat pledoaria avocaţilor liderului Forza Italia, Valeria De Vellis şi Pier Filippo Giuggioli, care au menţionat că Berlusconi şi-a îndeplinit în mare măsură obligaţiile de asistenţă economică în favoarea fostei soţii, constituind în favoarea sa un patrimoniu mobil și imobil de o valoare excepțională.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Veronica Lario, care nu a contribuit în niciun fel la avere.

Curtea de Casaţie a confirmat că suma primită de Lario cu titlu de indemnizaţie de divorţ din martie 2014 până în prezent trebuie restituită.

Curtea de Apel din Milano, în noiembrie 2017, a anulat indemnizaţia de întreţinere de după divorţ pentru Veronica Lario, stabilită de Tribunalul din Monza în 2013, în valoare de 1,4 milioane de euro pe lună.

În discursul său la Curtea de Casaţie, Lario a subliniat că „a renunţat la o vârstă tănără la cariera de actriţă pentru a se dedica în exclusivitate casei, familiei şi educaţiei celor trei copii”, potrivit publicatiei La Reppublica.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: