Bercea Mondial a renunțat la viața de lux. Nici mașină scumpă nu mai are

Bercea Mondial a renunțat la viața de lux. Nici mașină scumpă nu mai are Sursa foto: Arhiva EVZ

Sorin Anghel, alias Bercea Mondial a umplut ani de zile lăutarii de bani și s-a plimbat cu cele mai scumpe limuzine, dar acum totul s-a schimbat. Interlopul i-a dat sume mari de bani și lui Florin Salam pentru a îi cânta la petreceri.

Bercea Mondial a renunțat la lux

În prezent, interlopul a renunțat la extravaganțe. El a fost surprins în zona mall Băneasa într-o mașină de doar câteva mii de euro, mai exact o Skoda Fabia.Singur, îmbrăcat în negru, Bercea a intrat hotărât în mall-ul din apropiere și s-a uitat la câteva magazine. Cumpărăturile n-au durat mult pentru că a fost distras de telefonul mobil.

bercea mondial

Sursa foto Cancan

Chiar dacă a ajuns să conducă o Skoda Fabia, înmatriculare al mașinii este: SEF, semn că nu vrea să renunțe definitiv la viața de lux cu care era obișnuit, potrivit Cancan.

Bercea Mondial a fost arestat

În 2020, surse din poliție au anunțat că Sandu Anghel zis și Bercea Mondial, alături de o altă persoană din familia sa au fost prinși de forțele de ordine din Mehedinți. Pe numele celor doi erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ne puteți urmări și pe Google News
 bercea mondial

Sursa foto Youtube

„Polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin, au identificat doi bărbați, de 53, respectiv 32 de ani, din Drăgănești, judetul Olt și din municipiul Drobeta Turnu Severin, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 13 ani, respectiv 9 ani. Cei doi au fost condamnati de Tribunalul Olt, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor”, a anunțat Andreea Rădoi purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

A încercat să treacă cu mașina peste doi bărbați

Tribunalul Olt a pronunțat luni, 21 octombrie 2019, sentința în dosarul în care Bercea Mondial era acuzat pentru că în urmă cu 10 ani au rănit și au încercat să treacă cu mașina peste doi bărbați, în urma unui conflict iscat din cauza unui teren.