Înainte, a petrecut doi ani în grija unor asistenţi maternali „groaznici“, după cum susţine, care o puneau la colt și aveau grijă de ea.

„Mă numesc Lavinia Florea, am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată. Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta. Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici… Simţeam că nu am fost băgată în seamă. Eram pusă la colţ… Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru… Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat. Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit tânăra, potrivit adevarul.ro. 

Cu emoție în glas, adolescenta a interpretat piesa Ioanei Ignat, „Nu mă uita“, şi a reuşit să-i impresioneze cu emoţia şi vocea ei caldă pe cei patru membri ai juriului.

Poestea și interpretarea fetei l-a impresionat cel mau mult pe Mihai Bendeac, care a izbucnit imediat în lacrimi, la primele versuri. 

„Nu am plâns de 10 ani în public… şi ştiam că atunci când se va întâmpla, nu o să mă pot opri“, a spus Bendeac.

A venit bunică-miu la iUmor şi credeam că o să plâng de o să rup, dar n-am făcut-o. Îl iubesc pe bunică-miu de înnebunesc. În mod normal aş fi plâns în ultimul hal la faza aia. Dar nu, am un blocaj cu chestia asta. Am plâns acasă de-am rupt, după aceea. Şi întotdeauna am avut blocajul ăsta. Dar acum, nu ştiu ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, după 10 ani… copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid“, a recunoscut actorul.