Într-una dintre pauzele făcute pe platourile de filmăre pentru emisiunea iUmor, Delia le-a spus prezentatorilor show-ului, dar și lui Cheloo că Mihai Bendeac este îndrăgostit de cântăreața Mira.

Se pare că artista a aflat bomba de pe o rețea socială, acolo unde actorul s-a filmat în timp ce asculta una dintre melodiile Mirei și a scris pe imagini mesajul: “Mira, de ce m-ai părăsit”.

Cântăreața Mira îl iubește pe actorul Mihai Bendeac. Am aflat din Instagram”, a spus Delia în timp ce se afla pe canapea alături de colegul ei, Șerban Copoț și Dan Badea. Reacția lui Cheloo la aflarea veștii a fost de milioane.

„Am o mărturisire de făcut, că poate nu v-am spus până acum, dar Mihai Bendeac este feblețea mea! Nu vreau să crezi că te-am părăsit, ești sufletul meu pereche. Mihai, nu te-am părăsit. Absolut deloc”, a spus cântăreața Mira într-un filmuleț postat pe Instagram Stories.

„Se întâmplă ceva acolo”, a reacționat Delia după ce a văzut filmarea cu Mira.

„Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira?”, a comentat Mihai Bendeac după ce au fost difuzate imaginile cu Mira care i-a declarat public dragostea ei.

„Păi, da, mă, dar fata asta ți-a declarat dragostea pe Instagram”, a continuat Delia.

„Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: «Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine»”, a mai afirmat Mihai Bendeac.

Colegii lui Bendeac au observat că el dă like la fiecare fotografie a Mirei. „De ce hărțuiești fata pe Instagram dacă nu vă cunoașteți?”, a întrebat un reporter, iar Mihai Bendeac a glumit afirmând cu zâmbetul pe buze: „Las’, că-i place!”.

Cheloo i-a surprins pe toți cu mesajul pe care l-a transmis pentru frumoasa cântăreață de care Mihai Bendeac s-a amorezat. „Mira, a sosit momentul să îți tai ungiile de la picioare, să le vopsești în ce culoare vrei tu. Și să mergi către Bendeac, căci, iubirea nu are ungheră”, a spus artistul. „Hai că m-ai rezolvat”, i-a replicat Bendeac, scrie Cancan.