Evenimentul Zilei > Actualitate > Bebeluș zdrobit de un sinucigaș care s-a aruncat de la etajul 17. Scenă cutremurătoare petrecută sub ochii mamei
Bebeluș zdrobit de un sinucigaș care s-a aruncat de la etajul 17. Scenă cutremurătoare petrecută sub ochii mamei

Bebeluș zdrobit de un sinucigaș care s-a aruncat de la etajul 17. Scenă cutremurătoare petrecută sub ochii mamei

Un bebeluș și-a pierdut viața, în Rusia, după ce un sinucigaș a căzut peste căruciorul cu care copilul era plimbat de mama lui.

Caz șocant în Rusia, acolo unde un bebeluș în vârstă de 5 luni și-a pierdut viața din cauza unui sinucigaș! Tragicul eveniment s-a petrecut în localitatea Voronej. Acolo unde, un bărbat a luat o decizie extremă și și-a pus capăt zilelor. Sinucigașul s-a aruncat de la etajul al 17-lea al unei clădiri. Însă, fatalitatea a făcut ca omul să cadă pe un cărucior în care se afla un bebeluș de cinci ani.

Bebeluș zdrobit de un sinucigaș

Imaginile cutremurătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere. Mama copilului se plimba pe stradă și se pregătea să traverseze. Dar chiar atunci, sinucigașul a căzut chiar pe cărucior. Impactul deosebit de puternic nu i-a mai dat nicio șansă copilului, dar nici bărbatului care și-a curmat viața.

Căruciorul a fost strivit, iar copilul a fost proiectat pe trotuar. Mama acestuia a privit neputincioasă întreaga dramă. Bărbatul care s-a aruncat de pe clădire a rămas fără suflare, într-o baltă de sânge. Conform jurnaliștilor britanici de la Daily Mail.

Bebelușul și-a dat ultima suflare în ambulanță

Îngroziți și ei, oamenii care au asistat la această scenă au sunat la numărul de urgență, pentru a solicita o ambulanță. Bebelușul nu a mai putut să fie salvat și a decedat în drumul către spital, conform sursei citate. „Omul care a căzut pe cărucior a murit. Bebelușul de cinci luni, care se afla în cărucior, a decedat în ambulanță”. A declarat o sursă din poliție. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare. Oamenii legii încearcă să stabilească motivul pentru care sinucigașul a luat gestul extrem.

De asemenea, anchetatorii trebuie să determine și cum a ajuns bărbatul la etajul al 17-lea și cum s-a aruncat de pe acea clădire. El a fost declarat mort la fața locului și nu a mai fost nevoie de intervenția echipajelor medicale. Care doar au constatat decesul.