Evenimentul Zilei > Economie > BCR: Programul de reducere a ratelor a dus la împrumuturi cu 12.500 de euro mai mici
BCR: Programul de reducere a ratelor a dus la împrumuturi cu 12.500 de euro mai mici

BCR: Programul de reducere a ratelor a dus la împrumuturi cu 12.500 de euro mai mici

Circa 25.000 de clienți au acceptat oferta de rate reduse a Băncii Comerciale Române (BCR) desfășurată pe parcursul ultimelor 3 luni ale anului 2015, a anunțat astăzi Banca Comercială Română.

„ Avem 25.000 de clienți care au acceptat oferta BCR și beneficiază deja de credite cu dobânda ajustată. Ceea ce a facut diferența au fost întâlnirile și discuțiile individuale cu fiecare client, fapt care ne-a permis să ințelegem necesitațile fiecăruia și să putem oferi soluția potrivită”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail&Private Banking, BCR.

Clienții care au acceptat oferta BCR si-au redus cu 25%, în medie, valoarea ratei, ce cea mai mare reducere a unei rate lunare fiind de 1100 euro.

12.500 euro este valoarea economisită, în medie, de clienții Scade Rata pe perioada creditului rămasă, iar valoarea medie a unui credit la nivel național este de 26.500 euro.

„Programul de reducere a costurilor creditelor va continua deoarece este parte integrantă din strategia de dezvoltare a BCR bazată pe construirea unei relații de încredere, pe termen lung, cu clienții noștri”, a incheiat Dana Demetrian.