Proteste împotriva clubului Bayern Munchen: Își mulg fanii ca pe vaci

Proteste împotriva clubului Bayern Munchen: Își mulg fanii ca pe vaci Bayern Munchen. Sursa foto: Facebook.

Bayern Munchen a învins-o pe Arsenal și s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League. Reamintim că în tur, meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2. Meciul de aseară a fost ultima șansă pentru Bayern Munchen de a se salva. De asemenea și fanii clubului și-au arătat nemultumirea față de conducere.

„A fost un sezon dezamăgitor”, a declarat  golgheterul Harry Kane la conferința de presă dinaintea meciului cu Arsenal.

Bayern Munchen, în semifinalele UEFA Champions League. Proteste împotriva clubului

Meciul dintre Bayern Munchen  și Arsenal a fost umbrit de fanii bavarezilor. Aceștia nu sunt mulțumiți de echipa pe care o susțin și nici de conducerea clubului. Și ca să fie tacâmul complet, au protestat și împotriva UEFA.

Fanii echipei Bayern Munchen spun că prețul biletelor la meci sunt extrem de scumpe. Pe un banner imens, care a fost afișat în timpul meciului, aceștia au scris:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Între 70 și 150 de euro pentru un bilet. E vreo diferență față de cei de la Arsenal, care-și mulg fanii ca pe vaci?”

Motivul pentru care s-au revoltat împotriva UEFA

Galeria echipei Bayern s-a arătat nemulțumită, de asemenea, și de UEFA. Aceștia reproșează faptul că nu putut participa la meciul de la Londra. Decizia a aparținut Comisiei de disciplină.

Mai exact, suporterii lui Bayern Munchen au primit o etapă de suspendare în deplasare ca urmare a incidentelor care s-au petrecut la meciul cu AS Roma, din faza optimilor UCL:

„Nici nouă nu ne place de tine! Excludeți UEFA. Ieși de pe stadionul nostru!”, a fost un alt mesaj al fanilor.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi textBayern Munchen, în semifinalele UEFA Champions League. Sursa foto: Facebook

Bayern Munchen a deschis scorul în minutul 63

Bavarezii au avut prima ocazie importantă a partidei, la un șut al lui Musiala respins de Raya. În a doua repriză Kimmich s-a marcat singurul gol al meciului în minutul 63. Așadar, echipa lui Thomas Tuchel a marcat unicul gol al partidei după o centrare a lui Guerreiro și o finalizare cu capul a lui Kimmich.

Manuel Neuer a ajuns la 58 de meciuri fără gol primit. Neuer are deja 513 meciuri la echipa Bayern. Înainte de marea finală, Bayern Munchen va juca cu Real Madrid. Spaniolii i-au bătut pe cei de la Manchester City  la loviturile de departajare, după 3-3 în tur și 1-1 după 120 de minute în retur.

Mai trebuie subliniat faptul că Arsenal a fost eliminată pentru a cincea oară în fazele eliminatorii de Bayern, scrie digisport.ro.