Evenimentul Zilei > Actualitate > L-au bătut și i-au omorât caprele cu jeep-ul
L-au bătut și i-au omorât caprele cu jeep-ul

L-au bătut și i-au omorât caprele cu jeep-ul

Vasilică Manolache, un adolescent în vârstă de 17 ani, din satul Hârşova, judeţul Vaslui, s-a pricopsit cu o bătaie soră cu moartea. Tânărul a mâncat bătaie după ce a intrat cu caprele de care avea grijă pe terenul lui Ciprian Chirilă, patronul unui depozit de materiale de construcţii din comuna Laza.

Acesta i-a reproşat adolescentului ca a intrat pe terenul lui, apoi a inceput să-l loveasca cu pumnii si picioarele, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Zdravăn cotonogit, Vasilică a luat-o la fuga pe dealurile Râşniţei, spre casă. În timp ce alerga şi-a sunat tatăl, rugându-l să-i iasă în drum, pentru că cineva vrea să-l omoare.

I-a călcat caprele cu mașina

Patronul depozitului de construcţii nu s-a lasat, însă, cu una cu două. S-a urcat la volanul ma- şinii de teren şi a pornit în urmarirea adolescentului, omorându-i cu bolidul mai multe capre. L-a ajuns după câteva sute de metri și l-a luat din nou la bătaie. Apoi l-a abandonat într-o baltă de sânge. Ajuns la faţa locului, tatăl lui Vasilică şi-a găsit copilul aproape inconştient. Transportat la Spitalul Judetean de Urgență Vaslui, tânărul a fost supus mai multor investigații. Mai mulţi martori spun că agresorul era in stare avansată de ebrietate. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: