Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai BĂTRÂNĂ MAMĂ din România! Din păcate, ANUNȚUL TRIST a fost făcut. AVEREA pe care o primește Eliza
Cea mai BĂTRÂNĂ MAMĂ din România! Din păcate, ANUNȚUL TRIST a fost făcut. AVEREA pe care o primește Eliza

Cea mai BĂTRÂNĂ MAMĂ din România! Din păcate, ANUNȚUL TRIST a fost făcut. AVEREA pe care o primește Eliza

Până de curând cea mai în vârstă mamă din lume, Adriana Iliescu a făcut declarații incendiare despre fiica ei și averea pe care i-o va lăsa moștenire.

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor, fiind cunoscută drept cea mai bătrână mamă din lume. 

Femeia are de mai mulți ani mai multe procese pe rol, în legătură propria sa avere. Adriana Luptă în instanță pentru a-și păstra agoniseala de-o viață, pe acre intenționează s-o lase moștenire fiicei sale, Eliza.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu, potrivit Cancan.ro.

Deși are o vârstă destul de înaintată, Adriana Iliescu spune că este sănătoasă:

„Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu.