Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de coșmar pentru un bătrân din Buzău. A fost atacat în lift. Revoltător
Momente de coșmar pentru un bătrân din Buzău. A fost atacat în lift. Revoltător

Momente de coșmar pentru un bătrân din Buzău. A fost atacat în lift. Revoltător

Un bătrân din Buzău a fost atacat în lift. Bărbatul nu a depus plângere la poliție deoarece îi este mult prea frică de atacatorii lui.

Un bătrân din Buzău a fost atacat în lift. Bărbatul a fost la un pas de a își pierde viața după ce o gașcă de tineri i-au pulverizat spray în față. Atacatorii i-au blocat ușa liftului pentru ca bătrânii să nu mai poată ieși de acolo.

Bărbatul a fost găsit de către vecinii săi care l-au ajutat să ajungă acasă.

Vecinii victimei spun că astfel de întâmplări au loc frecvent și sunt de-a dreptul revoltați de ceea ce se întâmplă în blocul lor. Aceștia susțin că nici măcar poliție nu îi poate apăra.

Bărbatul nu a depus plângere la poliție deoarece îi este mult prea frică de atacatorii săi.

„Ce rost avea să depună plângere? Și-așa nu le face nimeni nimic! Au ajuns să-ți râdă în nas și să te amenințe cu tot felul, iar noi ne-am obișnuit. Mie mi-au furat brăduții din fața geamului și în loc să- i caute, polițiștii au făcut mișto de noi și au zis că îi vor prinde când o să l aducem imagini de pe camere”, povestește un alt vecin

„Nu apucasem să apăs butonul la lift, când s-a deschis ușa și mi-au dat cu spray. Am crezut că nu mai scap, nu mai puteam respira după ce au pulverizat gaz iritant. Apoi mi-au trântit ușa în nas și nu mai știu ce s-a întâmplat. Am fost dus pe brațe acasă de vecini”, povestește victima.

Bătrân din Buzău, atacat în lift: Astfel de incidente sunt la ordinea zilei

Președintele Asociației de Proprietari spune că astfel de incidente au loc frecvent.

„Săptămâna aceasta ne-au spart geamul de la intrare pentru că nu aveau cartelă la interfon, să intre în bloc să stea la căldură ca să bea și să fumeze. Dacă am chemat poliția ne-au spus că nu este treaba lor ci a primăriei și să facem bine să nu-i mai deranjăm! Am ajuns să ne fie frică să mai ieșim și din apartamente”, a declarat Gheorghe Bălășoiu, Președintele Asociației de Proprietari, pentru Informația Buzăului.