Evenimentul Zilei > Monden > Bătălia numelor grele din televiziune. Celebrul prezentator TV din România nu a mai suportat!
Bătălia numelor grele din televiziune. Celebrul prezentator TV din România nu a mai suportat!

Bătălia numelor grele din televiziune. Celebrul prezentator TV din România nu a mai suportat!

Șerban Huidu, celebrul prezentator TV de la „Cronica Cârcotașilor”, a criticat dur emisiunea „Vocea României”, comparând-o cu cele din străinătate.

Acesta spune că speranțele celor care participă la ”Vocea României” sunt limitate de o realitate ingrată, posibilitatea de face „un clip cu Smiley” sau un concert „la Carei, cu Tudor” fiind suprema realizare. În opinia lui Șerban Huidu, o ”carieră” muzicală în adevăratul înțeles al cuvântul – pentru participanții la ”Vocea României” – este aproape imposibilă, scrie Cancan.

„Mă uit și eu pe afară la concursurile de voce. Britney, Timberlake, Bieber, Adele… Cam toți câștigătorii sunt preluați de o echipă de management, semnează cu niște case șmechere, au concerte, ajung tari.

La noi? Cel mai bun lucru pe care îl pot spera copiii ăștia cu voce e să facă un clip cu Smiley, să prindă un concert la Carei cu Tudor, să facă backing vocal pentru Brenciu, la Sala Palatului, sau să meargă cu Irina la o nuntă.

De ce mai faceți concursurile astea, dacă nu îi puteți ajuta să aibă o carieră adevarată?”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa de socializare.