Incidentul șocant s-a petrecut pe strada Traian, în apropierea Băii Comunale, după ce patru tineri au mers să se tundă la o frizerie din zonă.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii gălățeni și citate de Viata Liberă, în frizerie a intrat, la un moment dat, un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, care nu avea programare

Tânărul a fost refuzat, întrucât nu avea programare, și a plecat supărat promițând că se răzbună. Acesta s-a întors împreună cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 56 de ani și cu alți doi prieteni de 20 de ani, respectiv 30 de ani și i-au provocat pe ceilalți tineri care își așteptau rândul la frizerie.

Atacatorii au rupt mai multe șipci dintr-un gard și au sărit la bătaie, atmosfera transformându-se în scurt timp într-un haos de nedescris. 

Din fericire, niciuna dintre persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru tulburarea liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Unul dintre indivizi a fost deja audiat, urmând ca ceilalți, care au fost implicați în conflict, să fie aduși la sediul Poliției.