Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie pe VIAȚĂ ȘI PE MOARTE între două eleve! Scenele de o VIOLENȚĂ EXTREMĂ au fost filmate – VIDEO ȘOCANT
Bătaie pe VIAȚĂ ȘI PE MOARTE între două eleve! Scenele de o VIOLENȚĂ EXTREMĂ au fost filmate – VIDEO ȘOCANT

Bătaie pe VIAȚĂ ȘI PE MOARTE între două eleve! Scenele de o VIOLENȚĂ EXTREMĂ au fost filmate – VIDEO ȘOCANT

Un videoclip șocant, în care două eleve se bat pe viață și pe moarte într-un fast-food, a devenit viral pe internet în ciuda violenței extreme.

În înregistrare se observă cum, în urma unei altercații, una dintre eleve se ridică de la masă și se năpustește asupra colegei sale. Într-un acces de furie nemaîntâlnit, tânăra începe s-o lovească cu bestialitate pe celalată fată.

În tot acest timp, lângă ele, pe scaun, se afla un alt coleg, care privea nepăsător scena de o violență ieșită din comun.

Incidentul șocant s-a întâmplat în Huston, Texas, la un restaurant Taco Bel. Elevele erau, cel mai probabil, în pauză.

Bătaia a izbucnit însă chiar din timpul orelor, când una dintre eleve a fost provocată de alte două, în urma unui conflict mai vechi. Fata, care a dat dovadă de o violență dusă la extrem, ar fi fost încurajată chiar de mama ei, care lucrează la aceeași școală, să le agreseze pe cele două colege, potrivit Dailymail.co.uk

Autoritățile s-au sesizat, după ce videoclipul s-a răspândit pe internet și au demarat o anchetă în acest sens. Mama care și-a instigat fiica la acte de violență a fost arestată, iar tânăra bătăușă a primit o pedeapsă disciplinară.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.