Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătăi cu săbii ninja și împușcături ca-n Vestul Sălbatic. S-a încins tărâța în clanurile de interlopi din tară
Bătăi cu săbii ninja și împușcături ca-n Vestul Sălbatic. S-a încins tărâța în clanurile de interlopi din tară

Bătăi cu săbii ninja și împușcături ca-n Vestul Sălbatic. S-a încins tărâța în clanurile de interlopi din tară

În ultima săptămână, televiziunile și-au deschis jurnalele de știri cu răfuielile violente dintre diferite găști de interlopi din mai multe colțuri ale țării. La Lugoj s-a tras cu pistolul pe stradă și la Fălticeni s-a ajuns chiar la răniri grave.

Joia trecută, pe 24 august, mai mulți indivizi cunoscuți cu antecedente penale s-au bătut ca în filme pe o terasă din Fălticeni. Constantin Muscă și Gheorghe Nechifor, doi interlopi din „Garda veche” a orășelului, înarmați cu săbii, s-au luat la bătaie cu membrii clanului „Blană”, în fruntea cărora se afla fostul boxer Lucian Atănăsoaie și amicii săi, aceștia din urmă lovind cu pumni, cuțite, scaune sau sticle.

Altercația a durat 60 de secunde, timp în care Lucian Atănăsoaie a fost tăiat cu sabia, Constantin Muscă a încasat o sticlă în cap, dar și mai mulți pumni, iar Gheorghe Nechifor a fost și el tăiat cu un cuțit. Mai mulți combatanți s-au ales cu leziuni serioase, însă doar Ată- năsoaie a ajuns la spital, cu o rană gravă la o mână. Muscă, car avea o leziune puternică la cap, și Nechifor, tăiat cu un cuțit la picior, au fost reținuți și s-au ales cu dosar penal pentru tentativă de omor.

Linșaj ratat la Lugoj

La Lugoj, pe 21 august, la ora 22.40, membrii unei familii au fost atacaţi cu focuri de armă în timp ce stă- teau pe o terasă a vilei lor. La un moment dat, un individ a oprit mașina, a deschis geamul și a tras cu arma spre familia care se afla pe terasă. Poliţiştii au intervenit rapid, însă nu au reuşit să îi prindă pe suspecţi. În urmă cu alte cinci zile, un alt incident s-a soldat cu focuri de armă pe străzi. Unul dintre membrii unui clan a tras mai multe focuri de armă în poarta unde locuia familia clanului rival. Atunci făptaşii au fost prinşi, iar pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: