Cei doi s-au hotărât, acum, să-și unească destinele. Jucătoarea de tenis le-a trimis prietenilor o fotografie în care le arăta inelul primit de la Toni Iuruc, semn că acesta a cerut-o în căsătorie. Ea a acceptat fără ezitare propunerea după ce a primit inelul de logodnă de la viitorul soţ. Amintim că miliardarul constănțean a mai fost căsătorit de două ori.

La începutul relației lor, presa din România relata că aceștia s-ar fi logodit în secret și că ar fi planificat nunta pentru septembrie 2020, însă Simona Halep a dezmințit informațiile apărute.

Sportiva a declarat, de mai multe ori, că dorește să își întemeieze o familie și nu a ascuns niciodată că dorește să aibă copii.

„Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis.

Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, declara Simona Halep în urmă cu ceva vreme.

Cei doi se vor mută într-o casă nouă

Locuința cuplului se află în cartierul bucureștean Primăverii. Vila în care urmează să se mute perechea a fost achiziționată în cursul anului trecut. Locuința a fost finisată într-un timp record.

În ultima perioadă cei doi nu doar că au făcut vizite acolo, dar au și stat în superba casă, semn că s-au mutat, sau că intenționează să se mute acolo, scrie Antena3.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a anunţat, marţi, pe Facebook, că va reveni în circuitul profesionist cu prilejul turneului WTA pe iarbă de la Bad Homburg (Germania).

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat turneul de la Roland Garros.