Evenimentul Zilei > Politica > BĂSESCU face DECLARAȚIA care DINAMITEAZĂ SCENA POLITICĂ. „CIOLOȘ a CUMPĂRAT, USR a primit ORDIN”
BĂSESCU face DECLARAȚIA care DINAMITEAZĂ SCENA POLITICĂ. „CIOLOȘ a CUMPĂRAT, USR a primit ORDIN”

BĂSESCU face DECLARAȚIA care DINAMITEAZĂ SCENA POLITICĂ. „CIOLOȘ a CUMPĂRAT, USR a primit ORDIN”

Duminică seară la România Tv, fost președinte Traian Băsescu a făcut o serie de declarații cu privire la Alianţa 2020 USR-PLUS. Băsescu a declarat că partidul condus de Dan Barna a primit instrucţiuni să primească partidul proaspăt cumpărat de Dacian Cioloş, precizând că i se pare cel mai ridicol lucru pe care l-a văzut până acum.

„Dacă cineva vrea să convingă şi nu a fost o influenţă politică de undeva. USR a primit instrucţiuni să primească partidul proaspăt cumpărat de Cioloş. E cel mai mare ridicol pe care l-am văzut pânâ acum în politica de alianţe din România de la Revoluţie până acum, nu am crezut că se va întâmpla aşa ceva. El a cumpărat un partid ca si cum ai cumpăra de la talcioc partidele. Şi pe urmă te aşezi la discuţii cu USR, care aşa cum e el, a trecut prin nişte alegeri”, a afirmat Traian Băsescu, duminică la România Tv.

Reamintim că în urma alianței PLUS – USR, pe grupurile de Facebook, mai mulți membri și-au exprimat nemulțumirea cu privire la această mutare. 

Conform unor stenogrmae, aceștia au spus că Cioloş le-a arătat pisica pentru a accepta lista comună, fiind un exemplu clasic de manipulare, potrivit postările obţinute

„Ne-a arătat Cioloş pisica neagră, să acceptăm ce ne-au pus sub nas. Manual basic de manipulare”, transmite unul dintre membrii USR, într-o postare pe grupul de Facebook al partidului.

Potrivit unui alt mesaj postat pe un grup, denumit „Poiana lui Iocan”, un membru USR susține că aceasta alianță și modul în care s-a format, i-a dezazmăgit.

Un alt membru își exiprimă nemulțumirea cu privire la modul în care au decurs negocierile pentru lista comună, susținând că USR a fost complet dezavantajat, iar cei de la PLUS ar trebui să îşi amintească de modul în care s-a desfășurat campania USR „Fără penali în funcţii publice”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: