Evenimentul Zilei > Actualitate > Băsescu, despre Bogdan Drăghici: „Pușcăria pe viață e o soluție plauzibilă”
Băsescu, despre Bogdan Drăghici: „Pușcăria pe viață e o soluție plauzibilă”

Băsescu, despre Bogdan Drăghici: „Pușcăria pe viață e o soluție plauzibilă”

Băsescu despre pedofilul Drăghici: „Un procesoman care astfel își masca faptele. Nu-i întreg la cap. Ar trebui închis pe viață”.

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre cazul care a scandalizat România în urmă cu câteva zile și anume despre fostul demnitar Bogdan Drăghici, care a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. El este acuzat că și-a violat una dintre cele două fiice vitrege, care e minoră.

„Nu-mi mai aduc aminte de el. Dacă mi-aș fi amintit, l-aș fi luat la rost imediat. Oamenii ca el, procesomani, care nu au dovezi concludente, doar vorbe, sunt aceia care de fapt își maschează faptele. Nu-i întreg la cap acest personaj.

Pentru asemenea oameni, sincer vorbind, pușcăria pe viață e o soluție plauzibilă. E boală la cap. Nu există tratament pentru așa ceva. Am constatat asta de-a lungul carierei mele, că toți cei care au la dosar acuzații probate de pedofilie reprezintă un pericol social dacă sunt eliberați. Mulți au recidivat când s-au trezit în libertate”, a spus Traian Băsescu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: