Evenimentul Zilei > International > Barron, fiul Melaniei şi al lui Donald Trump: Testat negativ, apoi pozitiv
Barron, fiul Melaniei şi al lui Donald Trump: Testat negativ, apoi pozitiv

Barron, fiul Melaniei şi al lui Donald Trump: Testat negativ, apoi pozitiv

Fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump, Barron, a avut COVID-19. Anunțul a fost făcut de prima doamnă a Statelor Unite, pe pagina Casei Albe.

Barron Trump, 14 ani, fiul lui Donald şi Melania Trump, a fost şi el testat pozitiv la COVID-19, a anunţat miercuri Prima Doamnă a Statelor Unite, precizând că de atunci a fost din nou negativ.

Bineînţeles, imediat m-am gândit la fiul nostru, a scris ea într-un text intitulat Experienţa mea cu COVID-19, la două săptămâni după ce, la fel ca soţul ei, a fost testată pozitiv.

Spre marea noastră uşurare, a fost testat negativ. Îngrijorarea mea a devenit realitate însă când a fost testat din nou şi rezultatul a fost pozitiv, a adăugat Melania Trump.

Mama lui Barron a scris că testul fiului său a ieșit pozitiv la scurt timp după ce și părinții săi primiseră un rezultat similar. „Din fericire, este un adolescent puternic și nu a prezentat nici un simptom”, a scris Melania. În vârstă de 14 ani, Barron Trump s-a recuperat rapid, iar testele ulterioare au ieșit negative, informează presa internaţională.

Istoricul infectării cu noul coronavirus la Casa Albă

Preşedintele Donald Trump prezintă simptome uşoare⁣ de COVID-19 şi îşi desfăşoară activitatea din izolare, dar este nevoit să-şi suspende campania electorală pe teren, potrivit unor oficiali ai Casei Albe citaţi de mass-media.

Două persoane avizate în privinţa stării sale de sănătate au declarat publicaţiei The Times că este vorba despre simptome asemănătoare unei răceli.

Preşedintele nu este în incapacitate (de exercitare a atribuţiilor). El lucrează acum de la reşedinţa sa⁣, a spus la rândul său un oficial al Casei Albe.

În prezent se efectuează anchetele epidemiologice pentru stabilirea contacţilor lui Donald Trump şi ai Melaniei Trump, soţia sa, testată de asemenea pozitiv pentru COVID-19.

Fiul lor, Barron, în vârstă de 14 ani, a fost testat negativ, la fel şi fiica lui Trump din prima căsătorie, Ivanka Trump, împreună cu soţul ei Jared Kushner.

Reamintim că Donald Trump, care a minimalizat mereu gravitatea epidemiei de COVID-19 ce a provocat peste 200.000 de decese în SUA şi s-a arătat el însuşi neglijent cu măsurile de precauţie, rareori fiind văzut să poarte mască, a anunţat vineri dimineaţă pe Twitter că el şi Melania au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: