Zionnghaka Chana un septuagenar lider al unei secte religioase, spune că familia sa numeroasă a fost curtată în ultimele zile de mulți politicieni în căutare de voturi.

Bărbatul trăiește alături de întreaga sa familie  într-o casă cu patru etaje şi 100 de camere din satul Baktwang, statul indian Mizoram.

În 2011, Cartea Recordurilor Guinness a acordat familiei din Baktwang statutul de “cea mai mare familie de pe planetă" numărând 181 de persoane: capul familiei, cele 39 de soţii ale sale, 94 de copii, 33 de nepoţi şi 14 nurori.

În această perioada, în India au loc alegeri legislative maraton. Timp de cinci săptămâni, indienii vor vota în cadrul celor mai de amploare alegeri organzate vreodată. Alegerile au început pe 7 aprilie şi se vor încheia pe 12 mai.

Circa 814 milioane de alegători indieni sunt chemați să voteze timp de peste cinci săptămâni și, potrivit sondajelor, ei ar putea încheia un deceniu de putere al Partidului Congresului. Partidul naționalist hindus este dat favorit pentru a-i succeda Partidului Congresului familiei Gandhi la putere de zece ani.