„Mie îmi place fotbalul și de aceea joc pe pariurile acestea, pentru că joc ceea ce cunosc nu este un secret, e pur și simplu să urmărești echipele și campionatele pe care le joci, în ce formă sunt, și să mai ai și noroc" a spus Claudiu Trache, norocosul câștigător, conform observatortv.ro.

Şi a avut noroc din plin. A ales 21 de meciuri de fotbal din mai multe campionate din Europa şi a obţinut o cotă finală de 65 de mii. Valoarea maximă a câștigului de pe bilet a fost de 123 de mii de lei dar, datorită unui bonus dublu, câştigul a depăsit 247 de mii de lei.

"Mulți poate zic că sunt un jucător care o să îi bage. Noi avem ceva de împlinit să ne terminăm o casă începută la Râmnicu Vâlcea și poate reușim să ne și mutăm cu banii ăștia" a declarat Claudiu Trache, câştigător.

În localitate, oamenii sunt destul de sceptici în ceea ce privește câștigul "consăteanului" lor. Deşi recunosc că noroc poate avea chiar oricine.

„E o pasiune de mulți ani și nu mă hazardez să joc sume așa mari. Biletul acela a fost o inspirație de moment" a spus Claudiu Trache, câştigător.

În ciuda norocului financiar, Claudiu Trache nu a renunțat la serviciu. Şi spune că nu va renunţa nici la pariuri sportive. 

Bărbatul a spus nu are  planuri ieșite din comun cu suma câștigată, vrea doar să îşi termine de construit casă.

Sursa foto: captura video 

 

Te-ar putea interesa și: