Incidentul a avut loc în timpul nopţii trecute, în cauză fiind deschisă o anchetă, după ce s-a dovedit că şoferul vinovat nu avea permis şi avea o alcoolemie de 1,09mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Pe raza comunei Roşia, din județul Sibiu, un localnic în vârstă de 32 de ani, a condus autoturismul pe strada Principală, iar la pătrunderea în intersecţia cu DJ 106 S, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a acroşat o autospecială aparţinând Postului de Poliţie Vurpăr, condusă de un agent de poliţie aflat în misiune, în timpul serviciului. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. În urma verificării conducătorului auto, poliţiştii rutieri au constatat că acesta nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule şi se află sub influenţa alcoolului, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Sibiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.