Evenimentul Zilei > Social > BANI pentru ȘOFERI. Anunţul momentului în România. E nevoie de câteva documente. Breaking news
BANI pentru ȘOFERI. Anunţul momentului în România. E nevoie de câteva documente. Breaking news

BANI pentru ȘOFERI. Anunţul momentului în România. E nevoie de câteva documente. Breaking news

Șoferii primesc bani! Care sunt românii vizați de acest nou proiect și ce trebuie să facă pentru a intra în posesia sumelor de bani?

Lista celor 5.000 de proprietari de maşini acceptaţi în Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare a fost publicată pe site-ul Primăriei Capitalei, la secţiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”, informează PMB, prin intermediul unui comunicat de presă.

Primăria Capitalei a aprobat proiectul de acordare acordarea a 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziţionarea unor maşini noi, cu nivel redus de emisii. Proiectul a fost aprobat cu amendamentul lui Firea privind şi achiziţia de electronice.

Lista cuprinde codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum şi ora înregistrării. De asemenea, pe adresa de e-mail personală, fiecare participant (proprietar) va primi un link pe care va putea încărca documentele obţinute ulterior, în vederea intrării în posesie a eco-voucherelor.

Din momentul publicării listei, participanţii au la dispoziţie o perioadă de 90 de zile calendaristice în care pot să caseze şi să radieze din circulaţie autovehiculul uzat.

Documentele obţinute în urma casării şi radierii, precum şi dovada că nu înregistrează datorii la bugetul de stat sau la cel local (documente în termen de valabilitate la data depunerii), vor fi încărcate pe adresa de link primită pe e-mail, în termen de 10 zile de la radiere, dar nu mai târziu de cele 90 de zile calendaristice de la data publicării listei pe site-ul www.pmb.ro.