O vacanță exotică în Bali are de toate, de la plimbări în natură, vizite în orezării, experiențe de safari, petreceri și muzică, retrageri de meditație și cursuri de yoga, relaxare pe plajele idilice, lecții de surf, tradiții și obiceiuri aparte, temple și peisaje rupte parcă din filme. Indiferent de activitățile pe care vrei să le faci, cert este că într-o vacanță exotică în Bali nu vei avea cum să te plictisești. 

Cum ajungem în Bali

Vestea bună pentru iubitorii și pasionații de vacanțe și călătorii este că pentru a ajunge în Bali, poți combina diverse variante de zbor, astfel încât să mai adaugi pe listă alte destinații noi. Spre exemplu, pentru un sejur în Bali, poți opta pentru un zbor cu compania Qatar fie prin Singapore, fie prin Kuala Lumpur. Nu-i așa că este extraordinar? Cu alte cuvinte, poți alege să petreci două nopți într-unul dintre aceste superbe orașe.

În Singapore veți fi uimiți de diversitatea culturală și de grădinile suspendate, construite de oameni cu o viziune extraordinară. Singapore este un adevărat sanctuar, descris de turiști ca fiind un oraș într-o grădină, peisajul urban fiind un mix de spații verzi, parcuri, grădini botanice și sanctuare de zen și armonie.

În Kuala Lumpur veți fi luați prin surprindere de vibranta viață de noapte a orașului. Kuala Lumpur este un oraș care nu doarme niciodată, mereu vibrant, strălucitor și plin de viață. Dacă vă opriți pentru o secundă, veți auzi bătăile inimii ale acestui oraș dinamic. Mai mult decât atât, în Kuala Lumpur veți avea ocazia să experimentați luxul suprem la prețuri accesibile. Spre exemplu, poți lua pulsul celui mai luxos și faimos hotel, Hotel Shangri-La, la un preț de 80 euro/noapte.

Ubud: tradiții, temple și pace interioară

Ubud este zona centrală din Bali și centrul spiritual al insulei. Într-un sejur în Bali vă recomandăm să vizitați această zonă, care reprezintă o comoară a reperelor culturale, de la palate regale, temple antice, până la cele mai frumoase panorame ale dealurilor verzi și ale teraselor de orez. În timp ce majoritatea muzeelor și galeriilor de artă se află pe principala stradă din Ubud, la câțiva kilometri distanță de centru așteaptă să fie explorate alte atracții demne de văzut, printre care amintim Bali Safari & Marine Park, Tegenungan Waterfall, Ubud Monkey Forest.

Agenția de turism Smart Tours recomandă vizitarea a două temple cu încărcătură energetică aparte: Ulun Danu Beratan Temple și Tirta Empul Temple.

Ulun Danu Beratan Temple este unul dintre cele mai frumoase temple din Bali și îți recomandăm să îl incluzi pe lista ta în vacanța din Bali. Îndată ce vei ajunge acolo vei simți cum domnește liniștea și pacea, acest templu fiind o sursă de vibrație pură, luminoasă. În urma unei vizite la acest templu, te vei încărca cu energie.

Tirta Empul Temple este unul dintre cele mai apreciate temple de apă din Ubud și nu doar datorită frumuseții arhitecturale. Ca turist aici vei putea experimenta ce înseamnă un ritual de purificare, într-unul din bazinele cu apă. Vă garantăm că senzația va fi cu adevărat unică!

Dacă ați explorat îndeajuns Ubud-ul, vă invităm să vă relaxați în cadrul unei ședințe de yoga sau unui masaj ayurvedic.

Pe tărâmuri exotice: cele mai idilice plaje din Bali

Cu toții avem nevoie de puțină relaxare pe plaje idilice, printre ape cristaline, palmieri leneși și raze de soare. Fii pregătit să te relaxezi, pentru că în Bali vei găsi cele mai idilice plaje.

Consultanții Smart Tours recomandă plaja Seminyak pentru cei care își doresc să danseze și să se distreze. Pe Seminyak Beach te vei afla în inima insulei Bali, în cel mai dinamic și vibrant loc, unde o întindere de peste 5 km de nisip alb te va gâzdui să te relaxezi. Aici vei învăța să faci surf, să savurezi din plin soarele, să bei un cocktail delicios la barurile de pe plajă și să dansezi în jurul unui foc de tabără.

Altă plajă care îți fură ochii și inima este Nusa Dua Beach, o plajă perfectă pentru familii și copii. Nusa Dua îți creează parcă senzația de perfecțiune, fiind o plajă impecabilă înconjurată de hoteluri de cinci stele care sunt adăpostite la rândul lor de palmieri înalți și impunători. Cu nenumărate opțiuni de distracție, sporturi nautice, restaurante prietenoase, Nusa Dua este destinația ideală pentru a petrece momente de neuitat alături de cei dragi.

Insula Bali din Indonezia rămâne o destinație exotică de top care atrage anual turiști și călători din toată lumea. Cu un mix de plaje idilice, cultură și tradiții, temple, frumusețe naturală nesfârșită, vibrație artistică și bunătatea localnicilor, Bali reprezintă o destinație exotică în care cu siguranță trebuie să ajungi în această viață!

Agenția de turism Smart Tours îți pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte pentru o vacanță exotică în Bali!

Hai într-o vacanță exotică în Bali să descoperi bucuria de a călători!