Evenimentul Zilei > Actualitate > Băiat de 12 ani, înjunghiat în stradă. Agresorul este un coleg de școală
Băiat de 12 ani, înjunghiat în stradă. Agresorul este un coleg de școală

Băiat de 12 ani, înjunghiat în stradă. Agresorul este un coleg de școală

Un băiat de 12 ani a fost înjunghiat în stradă, în orașul Babadag, de un coleg de școală, în urma unei dispute spontane. Poliția a început o anchetă.

Băiat de 12 ani înjunghiat în stradă.

Un copil de 12 ani a fost înjunghiat de un coleg de școală. Incidentul s-a întâmplat joi, în orașul Babadag, județul Tulcea. Băiatul înjunghiat a fost transportat pentru îngrijiri la spitalul județean, pentru îngrijiri. Poliția a deschis o anchetă penală în acest caz.

Cei doi băieți, de vârste apropiate, 12, respectiv 13 ani, colegi la aceeași școală, s-au luat la ceartă pe o stradă din oraș. Pe fondul acestui conflict, băiatul în vârstă de 13 ani, mai mare. a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. Acesta l-a lovit în două locuri, în abdomen și în zona femurului stâng.

Incidentul violent a fost observat de mai mulți trecători care au sesizat poliția la numărul de urgență 112. Conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Tulcea, băiatul înjunghiat a fost transportat la spitalul județean. El a primit îngrijiri de specialitate din partea medicilor. Polițiștii au întocmit, în acest caz, un dosar de cercetare penală. Acesta are ca subiect comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

„La data de 17 martie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția străzilor  Cabanei cu Plevnei din Orașul Babadag, are loc o altercație între 2 minori de 12 și 13 ani, colegi la aceeași școală.

Băiat de 12 ani înjunghiat în stradă

Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani. În zona abdomenului și a femurului stâng. Ulterior acesta a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Tulcea.

Polițiștii au deschis dosar penal, se mai arată în informare, urmând să stabilească ce s-a întâmplat și să ia măsurile ce se impun.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului”, se mai arată în comunicare.