Un comentariu malițios făcut de Mircea Badea la adresa Andreei Esca s-a întorsc ca un bumerang împotriva lui! Acesta a criticat silueta știristei, după ce aceasta a publicat o poză în care apare într-un echipament sportiv, lăsând la vedere abdomenul. Deși este vizibil că Andreea are un corp foarte tonifiat, prezentatorul a fost foarte aspru în comentariu: „Șunci, partea a doua. Urmarea lui Fălci partea a treia”, scrie Cancan.

Dar iată că ce dai fix aia primești în schimb. Badea a fost el taxat pentru comentariul răutăcios:

„După ce corectezi greșeală ortografică din titlu, apucă-te să numeri în câte postări ale Andreei Esca apari tu … N-o să-ți ia mult. Ți-am mai spus eu odinioară: când părul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decât osanaua ta de la miezul nopții, e semn că ar cam trebui să te lași de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai în jos. Părerea mea, un umil ex-telespectator de-al tău”.

 Iar reproșurile la adresa lui Mircea Badea au continuat: ”Se întâmplă ceva cu oamenii de pe planetă asta! Atâta ura nejustificată…Nu m-a interesat niciodată cum arată unul sau altul, e treaba fiecăruia cum alege să trăiască și cum își întreține carcasa biologică. În altă ordine de idei, am urmărit emisiunile tale până acum vreo 2 ani cu mare plăcere, dar omule, uită-te un pic la comentarii, chiar 99% din cei de aici sunt nebuni și au ceva cu ține, așa degeaba?”, i-a scris un alt internaut.

Menționăm că ulterior, cel mai probabil din cauza avalanșei de comentarii negative, Badea a șters postarea.

Te-ar putea interesa și: