Evenimentul Zilei > Actualitate > Badea, ÎN RĂZBOI DESCHIS cu Esca. ATAC ISTORIC ÎN MEDIA! Urmează dosare penale? BREAKING NEWS!
Badea, ÎN RĂZBOI DESCHIS cu Esca. ATAC ISTORIC ÎN MEDIA! Urmează dosare penale? BREAKING NEWS!

Badea, ÎN RĂZBOI DESCHIS cu Esca. ATAC ISTORIC ÎN MEDIA! Urmează dosare penale? BREAKING NEWS!

Război deschis între doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Mircea Badea și Andreea Esca se află la cuțite după ce prezentatorul Antena 3 a făcut un apel către Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului.

Totul a pornit după ce Pro TV, prin vocea Andreei Esca, a vorbit despre modificările la Codul de Procedură Penală, la jurnalul de știri.

”Aș face un apel către Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului. Parlamentul României a adoptat niște modificări la Codul de Procedură Penală care sunt prezentate în mod odios și mincinos de către PRO TV la principalul buletin de știri.

Parlamentul României, prin intermediul celor doi președinți, ar trebui să sesizeze foarte multe entități cum ar fi CNA și multe altele, chiar și acționariatul acestui post de televiziune pentru responsabilizarea acestui tip de comportament. Așa ceva nu se poate într-o țară civilizată. Nu poate rămâne fără repercusiuni! Când ești un post de televiziune care minți în legătură cu conținutul unor documente oficiale ale statului român… lucrurile nu pot rămâne așa. Un om de bună-credință, care se uită la televizor, poate fi extrem de ușor păcălit și adus la o stare de indignare care nu are legătură cu realitatea. Românii trebuie protejați de astfel de mizerii”, a zis Mircea Badea la Antena 3.