Evenimentul Zilei > Actualitate > Badea, despre Boștină: „A creat probleme peste tot”
Badea, despre Boștină: „A creat probleme peste tot”

Badea, despre Boștină: „A creat probleme peste tot”

Antrenorul Ionuț Badea l-a atacat pe jucătorul Gabi Boștină, despre care a spus că este un fotbalist modest care nu se supune disciplinei sportive.

După ce și-a dat demisia de la echipa „U” Cluj, Ionuț Badea a vorbit deschis despre relația încordată pe care a avut-o cu jucătorul Gabriel Boștină, cel care este și vicepreședintele „alb-negrilor”. Tehnicianul l-a făcut praf pe mijlocașul pe care în ultima perioadă îl exilase la echipa a doua a clujenilor.
Am văzut că spune că pe el îl recomandă caracterul. Nu numai că a stricat relaţia mea cu domnul Walter, dar a stricat cam toate vestiarele pe unde a fost, la Steaua, la Galaţi. N-o spun eu, o spun oamenii cu care a lucrat. Asta demonstrează că e un intrigant. Nu-mi dau seama cum a reuşit un singur om să-şi bată joc de munca domnului Walter şi de munca mea. Un fotbalist care nu e de excepţie şi care a creat probleme peste tot pe unde a fost. Pentru mine e un mare mister de ce domnul Walter susţine un asemenea om şi îl pune şi vicepreşedinte. Spunea că nu vine la micul dejun, poate era după una din serile terminate pe la 4 dimineaţa. Aşa vorbeşte lumea că obişnuieşte să facă. Motivul pentru care relaţiile mele cu domnul Walter s-au răcit e şi acesta, şi chiar nu pot înţelege de ce acest jucător e susţinut”, a spus Badea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: