Evenimentul Zilei > EVZ Play > Bădălău a dat, primarul a filmat, DNA fie lăudat?! Ion Cristoiu: „E un pește mic pe care scrie pește mare!”
VIDEO

Bădălău a dat, primarul a filmat, DNA fie lăudat?! Ion Cristoiu: „E un pește mic pe care scrie pește mare!”

A fost ministrul Economiei și unul dintre baronii grei ai PSD și acum urmează soarta foștilor săi colegi. Diferența este că Niculae Bădălău este acuzat că a dat mită și nu că ar fi luat, ceea ce este o premieră în opinia fondatorului Evenimentului Zilei, Ion Cristoiu.

„Eu deja mă înclin în fața domnului Bădălău, este primul politician care dă bani din buzunar. Omul nu a folosit funcția lui pentru a obține foloase necuvenite. A dat niște bani. El nu a folosit funcția. Ca să te înhațe DNA, să facă atâta tărăboi, ca să intre în dispozitiv comandourile, fostele ale binomului SRI-DNA, trebuie ca el să fi folosit funcția. În momentul de față, el mi se pare chiar prost. Este primul lider postdecembrist care nu ia mită, ci dă mită. Un caz de DNA era primarul dacă primea. E un caz, dar nu e un caz să faci acest spectacol”, a spus Ion Cristoiu la podcastul EVZ Capital Cristache & Cristoiu.

„Mai e o premieră. Funcția lui de la Conturi este mult mai mare decât a primarului. De regulă este invers. Adică e primul cu o funcție mare care mituiește un om cu funcție mică. (…)E un pește mic pe care scrie pește mare.”, a mai spus Ion Cristoiu.

Filmat și denunțat de primarul mituit?!

„Înțeleg tot pe surse că ăștia de la DNA nici să nu fi vrut să acționeze într-un fel, nu prea aveau cum, pentru că domn primar l-ar fi înregistrat când domnul Bădălău tot venea cu sacoșa, tot îl înghesuia cu niște mormănele de bani. (…) A fost acuzat că ar fi încercat să-l mituiască pe primarul ăsta undeva la 170.000 de euro ca să îi plătească niște contracte în derulare pentru firmele copiilor”, a explicat Ionuț Cristache.

MCV trece, telejustiția se întoarce?!

„Este un fals spectacol, d-aia au și făcut aseară și cu arestare, pentru că regimul Klaus Iohannis și actuala coaliție mastodontică de la guvernare, este acuzată dinspre USR, «tefele» și alte site-uri că a încetat lupta împotriva corupției.”, a adăugat Ion Cristoiu.

 

 

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: