Evenimentul Zilei > Actualitate > Axl Rose refuză includerea trupei Guns N’Roses în Rock and Roll Hall of Fame
Axl Rose refuză includerea trupei Guns N’Roses în Rock and Roll Hall of Fame

Axl Rose refuză includerea trupei Guns N’Roses în Rock and Roll Hall of Fame

Fanii se aşteptau ca formula iniţială a formaţiei să se întâlnească la evenimentul organizat cu ocazia introducerii trupei Guns N'Roses în Rock and Roll Hall of Fame. Axl Rose a declarat, însă, că nu va participa la ceremonie, scrie "Huffington Post".

Solistul formaţiei şi cel care a păstrat la despărţire legendarul nume a declarat că nu va fi prezent miercuri la eveniment şi că refuză onoarea în numele lui. Deşi au trecut aproape 20 de ani de când membrii formaţiei au luat-o pe drumuri diferite, tensiunile dintre ei par să reziste.
Chiar dacă este un moment important pentru formaţie, Axl Rose a decis să nu participe la el şi nici nu a dat acordul nimănui să primească onoarea în numele lui. "Cer cu tărie să nu fiu inclus în absenţa mea şi vă aduc la cunopştinţă că nimeni nu este autorizat şi nu o să fie să accepte această includere a mea sau să vorbească în numele meu", a spus solistul.
Cu toate acestea, formaţia va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Reprezentanţii au spus doar că le pare rău că rockerul nu va putea accepta onoarea în persoană. Până acum numai formaţia Sex Pistols a refuzat introducerea în Rock and Roll Hall of Fame.
Sursă: Huffington Post

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News