La nivel local mai activează, din Magic Circle, casele Linklaters şi Clifford Chance.

Biroul din România va face parte din operaţiunile firmei în regiunea Europei Centrale şi de Est, urmând să ofere servicii de consultanţă juridică, inclusiv pentru tranzacţiile financiare.

Noul birou va opera sub numele de „Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA în asociere cu Allen&Overy LLP“ şi va ţinti cu precădere clienţii cu operaţiuni la nivel internaţional. RTPR a fost înfiinţată în 2004. Firma de avocatură are cinci parteneri, Dragoş Radu, Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu şi Mihai Ristici, majoritatea foşti membri ai biroului local al Linklaters.

Cea mai importantă tranzacţie în care au fost implicaţi a fost vânzarea BCR, în care au reprezentant pe portughezii de la Millennium, ajunşi în finala cu Erste.

RTPR a recrutat anual, începând cu 2004, câte patru sau cinci oameni, anul trecut chiar nouă, iar azi numără 33 de avocaţi. RTPR a înregistrat anul trecut afaceri de aproape 2,5 milioane de euro, iar în doi ani îşi propune să ajungă lider de piaţă. Cea mai mare casă de avocatură din România este NNDKP, cu afaceri, anul trecut, de 12,6 milioane euro.