Evenimentul Zilei > Justitie > Un AVOCAT CELEBRU lansează ATACUL ANULUI asupra SRI: „PROTOCOALELE SECRETE trebuie ANULATE”
Un AVOCAT CELEBRU lansează ATACUL ANULUI asupra SRI: „PROTOCOALELE SECRETE trebuie ANULATE”

Un AVOCAT CELEBRU lansează ATACUL ANULUI asupra SRI: „PROTOCOALELE SECRETE trebuie ANULATE”

Laura Vicol, avocat, atacă în contencios administrativ toate protocoalele încheiate de SRI și desecretizate până în prezent.

„Excelent demersul cunoscutului avocat Laura Vicol, din Baroul Bucuresti, in cazul odioaselor protocoale secrete care au nenorocit Justitia si au pus instantele si parchetele sub controlul SRI. Daca pana acum am vazut figuri publice care au luat atitudine impotriva protocoalelor SRI, netrecandu-se insa de stadiul de declaratii, iata ca in sfarsit cineva anunta ca va intreprinde masuri concrete impotriva lor”, scrie Luju.

Avocata Laura Vicol a declarat miercuri, 29 august 2018, în exclusivitate pentru Lumea Justiției, că la începutul lunii septembrie va ataca în contencios administrativ toate protocoalele SRI desecretizate până în prezent.

„Amintim ca Vicol insasi a fost o victima a Statului Paralel, fiind retinuta de catre DNA pe 19 martie 2015 si defilata in catuse prin fata presei, dar o zi mai tarziu, Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie privind arestarea preventiva, plasand-o in schimb sub control judiciar. In octombrie 2017, aceeasi CAB a achitat-o pe Vicol in prima instanta in dosarul pe care i l-a fabricat DNA. Foarte important de precizat este ca Laura Vicol a fost retinuta chiar in timp ce o apara pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica”, mai scrie sursa citată.

Anunțul Laurei Vicol:

„Am demarat deja actiunea care va viza toate protocoalele desecretizate pana acum. Pana n-o sa avem o hotarare judecatoreasca cu privire la toate aceste protocoale, deocamdata vorbim despre simple speculatii facute pe interpretari ale legii de mine si de alti avocati. Lucrez la actiune (inca nu am terminat-o) si vreau s-o depun la inceputul lui septembrie in contencios, pentru ca aceste protocoale degeaba am aflat despre ele si le comentam cu totii – ele trebuie anulate in instanta, pentru ca cei care au avut dosare facute in baza acestor protocoale sa aiba sansa la o judecata dreapta. Degeaba ne bucuram ca aceste protocoale au fost deconspirate si denuntate, atata vreme cat o instanta judecatoreasca nu le anuleaza”.