Evenimentul Zilei > Social > Aveți grijă ce luați din raft! O femeie din Capitală și-a găsit „coșmarul” într-o pâine cumpărată
Aveți grijă ce luați din raft! O femeie din Capitală și-a găsit „coșmarul” într-o pâine cumpărată

Aveți grijă ce luați din raft! O femeie din Capitală și-a găsit „coșmarul” într-o pâine cumpărată

O femeie din Capitală a avut ghinionul de a alege o pâine cu „surprize”. Abia când a ajuns acasă a văzut ce se ascundea printre felii.

O tânără din Bucureşti a avut ghinionul să cumpere pâine cu… gândaci, de la un lanţ de supermarketuri dintr-un centru comercial, după cum spune pe o reţea de socializare.

Femeia a postat pe Facebook mai mult fotografii cu produsul în cauză şi se arată dezgustată de întâmplare. Partea bună este că tânără nu a apucat să mănânce din pâine.

Prietenii virtuali care îi comentează la postarea făcută de femeie miercuri o sfătuiesc să meargă la Protecţia Consumatorului cu produsul în cauză.

Alţii fac haz de necaz: „Păi cu ce cere sa-l prindă? Cu ce aveau la îndemână!” sau „L-a trosnit cu pâinea =)))”.  „Cu proteine”, răspunde un alt prieten virtual al tinerei. Sau „OMG! Cât de nenorociţi”, spun alţii.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) asigură românii că, în momentul de faţă, nu sunt dovezi științifice care să arate că alimentele sunt o sursă de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

Totuşi, angajaţii magazinelor care manevrează alimente, la fel ca şi clienţii, trebuie să respecte reguli sticte de igienă, spun specialiştii, pentru a putea preveni răspândirea coronavirusului.

„Ca o practică generală de igienă, clienții din magazine nu trebuie să atingă alimentele, altele decât cele pe care intenționează să le cumpere, pentru a evita contaminarea acestora cu diferiți agenți patogeni, care ar putea fi prezenți pe mâinile lor”, spuneau, de curând, reprezentanții ANSVSA, conform Antena3.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: