Mai exact, şefa FMI a făcut declaraţiile la o conferință economică organizată în capitala Arabiei Saudite, Riyahd. „Dacă nu vom aborda aceste probleme, vom intra într-un viitor întunecat” în următoarele cinci decenii, a atras atenția Christine Lagarde în cadrul evenimentului din capitala saudită, potrivit  The Guardian.

 

OMENIREA, APROAPE DE DEZASTRU. Informaţii vitale ascunse. Dezvăluiri explozive

 

Şefa FMI, referiri la Acordul de la Paris

„Vom fi fripți și prăjiți la grătar” dacă lumea nu va reuși să ia „decizii critice”privind schimbările climatice, a mai spus Lagarde, făcând referire la Acordul de la Paris.

În luna iunie, Donald Trump a luat decizia de retrage Statele Unite din Acordul de la Paris, argumentând că țara este dezantajată economic de acesta.

 

Șefa FMI, Christine Lagarde, condamnată pentru NEGLIJENȚĂ de un tribunal din Paris

 

Acordul de la Paris este un acord global privind schimbările climatice la care s-a ajuns la 12 decembrie 2015 în capitala Franței. Acordul prezintă un plan de acțiune pentru limitarea încălzirii globale „mult sub” 2°C. Acesta vizează perioada cu începere din 2020. 

 

Şefa FMI, Christine Lagarde, trimisă în JUDECATĂ​. Pentru ce riscă ÎNCHISOAREA

 

De asemenea, directorul general al FMI a cerut și rezolvarea inegalității dintre bărbați și femei, precum și a celei dintre cei care „au” și cei care „nu au”.