Miting diaspora. Avertisment pentru cei care se lasă manipulaţi de INSTIGATORI: Atunci când li se vor cere să plece acasă la ora 23:00, şi vor refuza intră, în conflict cu jandarmii
Editura Evenimentul si Capital

Miting diaspora. Avertisment pentru cei care se lasă manipulaţi de INSTIGATORI: Atunci când li se vor cere să plece acasă la ora 23:00, şi vor refuza intră, în conflict cu jandarmii

Autor: | | 1 Comentarii | 1520 Vizualizari

Avertismentul vine din partea preşedintelui Coaliţiei românilor din SUA care reaminteşte într-o postare ce spune legea Art.2 din Legea 60/1991.

Chris Terhes: "Vad ca apar comentarii pe FB de la binecunoscuti instigatori de pe grupuri de discutii care ii "incurajeaza" pe cei din piata sa ramana pe baricade pentru ca dupa ora 23 incepe "revolutia".

Art. 2 din Legea 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice spune astfel:

"Articolul 2 Adunările publice trebuie să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat, cu protecţia participanţilor şi a mediului ambiant, fără să stânjenească folosirea normală a drumurilor publice, a transportului în comun, cu excepţia celor autorizate, funcţionarea instituţiilor publice sau private, a celor de învăţământ, cultură şi sănătate, a unităţilor economice ori să degenereze în acţiuni turbulente de natură a pune în primejdie ordinea şi liniştea publică, siguranţa persoanelor, integritatea corporală, viaţa sau bunurile acestora ori ale domeniului public, SI NU POT FI CONTINUATE DUPA ORA 23,00, caz în care intră sub incidenţa dispoziţiilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată."

Daca pui cele doua date cap la cap, se conclude ca exista grupurari infractionale organizate anarhice care, atunci cand li se vor cere sa plece acasa la ora 23:00, vor sa intre in conflict cu jandarmii.

Sper ca cei care vor sa se dedea la astfel de actiuni isi dau seama de consecinta actiunilor lor", a comentat Chris Terhes.

Legea 60/1991 poate fi accesata aici: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1532

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate