Evenimentul Zilei > Politica > Avem dovada! Cioloș se pregătea demult pentru alegeri. Primele bannere au apărut în oraș | FOTO Blitz
Avem dovada! Cioloș se pregătea demult pentru alegeri. Primele bannere au apărut în oraș | FOTO Blitz

Avem dovada! Cioloș se pregătea demult pentru alegeri. Primele bannere au apărut în oraș | FOTO Blitz

Dacian Cioloș a bătut palma cu PNL, oficial, luni la Guvern, când președintele PNL Alina Gorghiu s-a dus împreună cu mai mulți liberali să-l ceară de premier. Ieri, primele bannere electorale ale prim-ministrului sub sigla PNL au fost puse în București, semn că în culise pregătirile au început demult.

Cu o cămașă în pătrățele, albastră, în ton cu sigla partidului, Dacian Cioloș se ivește pe un banner de șase pe patru metri pe Calea Călărași, întro parcare. „Dacian Cioloș- prim-ministru”, scrie fi x sub sigla PNL. Un alt afi ș cu aceleași dimensiuni generoase, pe un bloc de pe bulevardul Lascăr Catargiu. În dreapta, alături de chipul premierului Dacian Cioloș e notat „Platforma #România100 – pentru o guvernare cinstită și competentă”, iar dedesubt apare sigla PNL. Mesajul e completat cu numele și funcția premierului, astfel încât lucrurile să fi e clare pentru toată lumea: actualul premier, asumat de PNL, va rămâne în continuare în funcție dacă acest partid câștigă alegerile.