Evenimentul Zilei > Economie > Autostrăzi nu vom avea, dar ni se promite că scăpăm de traficul de pe DN 1
Autostrăzi nu vom avea, dar ni se promite că scăpăm de traficul de pe DN 1

Autostrăzi nu vom avea, dar ni se promite că scăpăm de traficul de pe DN 1

Deși fiecare guvernare a promis extinderea rețelei de autostrăzi, românii primesc încă un anunț nedorit: autostrada Ploiești - Brașov nu poate începe mai devreme de 3 ani. Până atunci, promisiunile s-au mutat pe DN 1.

Valoarea contractului: 48,8-57,67 milioane de lei plus TVA

La începutul lunii noiembrie 2020, Ministerul Transporturilor a anunţat că o singură ofertă a fost depusă până la expirarea termenului-limită pentru completarea/revizuirea Studiului de Fezabilitate şi elaborarea Proiectului Tehnic necesare construcţiei tronsonului de autostradă Ploieşti – Braşov, respectiv cea a companiei Consitrans SRL.

Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 48,8-57,67 milioane de lei, fără TVA. Durata contractului este de 30 luni pentru completare/revizuire Studiu de fezabilitate şi de 16 luni pentru elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie. Potrivit sursei citate, în cadrul contractului vor fi realizate: completarea/Revizuirea Studiului de Fezabilitate (SF), elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE).

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Economie, EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: