Evenimentul Zilei > Economie > Autodenunț. Scandal uriaș în lumea finanțelor. Instituții grele implicate. Breaking news
Autodenunț. Scandal uriaș în lumea finanțelor. Instituții grele implicate. Breaking news

Autodenunț. Scandal uriaș în lumea finanțelor. Instituții grele implicate. Breaking news

BRD și șapte angajați ai departamentului de resurse umane au depus, vineri, un autodenunț la Parchet prin care arată că, în diferite rânduri, au oferit mai multe cadouri pentru diverși funcționari ai CNAS pentru a se face mai repede restituirea plăților concediilor medicale pentru angajați

Adela Jansen, directorul executiv al departamentului de resurse umane, împreună cu alți colegi, au oferit în diferite ocazii cadouri funcționarilor CNAS pentru accelerarea rambursării plăților pentru concediile medicale ale angajaților, scrie profit.ro.

„Adela Jansen este încă director executiv de resurse umane în momentul acesta. Atât putem menționa ca poziție a băncii”, a declarat secretarul general al BRD, Flavia Popa, pentru sursa citată.

Banca face în prezent verificări interne pentru a stabili situația directorului executiv și a colegilor acestuia.

Adela Jansen lucrează de 16 ani la BRD-Groupe Societe Generale, din care 11 a coordonat direcția de resurse umane, responsabilă pentru peste 6800 de angajați la nivelul anului trecut și un buget de personal de peste 700 milioane de lei. Anterior a ocupat funcția de secretar general al băncii, potrivit sursei citate.